دانشمندان در حال توسعه ابزار هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سرطان هستند

استفاده از هوش مصنوعی در صنعت مراقبت‌های بهداشتی بسیار دشوار است و همچنین خطرات منحصربه‌فردی را به همراه دارد. حالا استارتاپ حوزه بیوتکنولوژی Valar Labs که 22 میلیون‌دلار سرمایه دریافت کرده است، ابزاری را در دست تولید دارد که با کمک هوش مصنوعی می‌تواند بیماری‌های خاص و سرطان ها را پیش‌بینی کند.

«آنیرود جوشی»، مدیرعامل استارتاپ به تک‌کرانچ توضیح می‌دهد که آن‌ها در ابتدای راه خود در حال بررسی استفاده از هوش مصنوعی برای تصمیم‌های پزشکی بوده‌اند. به‌طور دقیق‌تر، آن‌ها قصد داشتند تا در زمینه انتخاب راه درمانی مناسب برای بیماران و پزشکان، از هوش مصنوعی کمک بگیرند.

استفاده از هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سرطان

یکی از نکات قابل‌توجه این ابزار، استفاده از یک هوش مصنوعی بصری (یا مدل بینایی کامپیوتری) برای پیش‌بینی است که توسط هزاران تصویر بافت‌شناسی از بیماران سرطانی آموزش دیده است. با این حال، محققان اعلام کرده‌اند که با استفاده از هوش مصنوعی فقط تلاش داشته‌اند تا به پاتولوژیست‌ها کمک کنند و می‌توان آن را به‌عنوان یک «میکروسکوپ هوشمند» در نظر گرفت که اندازه‌گیری‌های دقیقی در مورد آسیب سلولی، پاسخ ایمنی و ساختارهای دیگر ارائه می‌کند.

جوشی می‌گوید:

«چیزی که متوجه شدیم این است که اکثر بیماران سرطانی امروزی، برنامه‌ها درمانی واقعاً نامشخصی دارند. "آن‌ها چندین گزینه دارند، اما انتخاب مناسب‌ترین راه بسیار سخت است. بنابراین کل ایده ما این بود که این تصمیم آگاهانه باشد. در درمان سرطان مثانه، درمان‌های استاندارد فقط برای یک نفر از دو بیمار موثر هستند. اگر از بیمار اطلاعات بیشتری داشته باشیم، مجبور نبودیم یک سال را برای درمان با چیزی که جواب نمی‌دهد تلف کنیم.»

اولین آزمایشی که آن‌ها توسعه داده‌اند، با نام Vesta روی این وضعیت خاص متمرکز است. این تیم با ده‌ها مرکز پزشکی در سراسر جهان همکاری کردند تا اطلاعات مربوط به بیش از 1000 بیمار را مطالعه کنند و متوجه شوند که چه‌چیزی باعث می‌شود درمان‌های خاص برای آن‌ها موثر باشد.

منبع

منتشر شده در رسانیکا، پلتفرم اشتراک‌گذاری محتوا
تک‌نیوز
ثبت‌شده توسط:
کامنت ها