نورالینک مجوز FDA برای دومین جراحی کاشت تراشه در مغز انسان را دریافت کرد

چند روز پیش «ایلان ماسک» گفت که نورالینک به‌دنبال دومین دریافت‌کننده ایمپلنت مغزی خود است. اکنون درهمین راستا، ظاهراً سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) به این شرکت چراغ سبز نشان داده تا این عمل مربوطه را انجام دهد. اولین ایمپلنت مغزی نورالینک در انسان دچار اختلال شد و درواقع FDA پس از تأیید اصلاح این مشکل توسط نورالینک، مجوز دومین عمل را صادر کرده است.

پس از گذشت چند ماه از اولین عمل ایمپلنت نورالینک، این شرکت گزارش داد که تعدادی از رشته‌های این دستگاه از مغز بیمار خارج شده‌اند. اکنون براساس گزارش وال‌استریت ژورنال ظاهراً راه‌حل نورالینک برای این مشکل که FDA نیز آن را تأیید کرده، کاشت عمیق‌تر این رشته‌ها در مغز است.

دومین دریافت‌کننده ایمپلنت نورالینک

به گفته یکی از منابع آگاه وال استریت ژورنال، تاکنون بیش از 1000 بیمار فلج کامل برای دریافت ایمپلنت ثبت‌نام کرده‌اند. نورالینک اکنون امیدوار است که در ماه ژوئن (خردادماه) همکاری با دومین دریافت‌کننده ایمپلنت مغری را آغاز کند. درحالی‌که برخی از داوطلبان واجد شرایط شناخته شده‌اند، ایلان ماسک می‌گوید که این شرکت همچنان افراد بیشتری را می‌پذیرد.

«نولاند آرباگ»، اولین دریافت‌کننده ایمپلنت نورالینک

«نولاند آرباگ»، اولین دریافت‌کننده ایمپلنت نورالینک

در این اثنا که نورالینک برای آزمایش روی دومین داوطلب خود آماده می‌شود، اولین شرکت‌کننده یعنی «نولاند آربا» با مشکلات جدید این دستگاه دست‌وپنجه نرم می‌کند. در روزهای پس از کاشت ایمپلنت، آربا از این فناوری برای کنترل نشانگر موس روی صفحه کامپیوتر تنها با افکار خود استفاده کرد.

آرباگ که در هشت سال گذشته کاملاً فلج بوده است، با این ایمپلنت توانست با دوستانش ارتباط بگیرد و حتی شطرنج بازی کند؛ به‌عبارتی او دست به کارهایی زد که پیش از آن برای او غیرممکن بود. اما یک ماه پس از جراحی متوجه شد که دستگاه دیگر کار نمی‌کند. چراکه بیشتر رشته‌های نازک این ایمپلنت از بافت مغز او جدا شده و سیگنال‌های الکتریکی لازم برای تبدیل افکارش به حرکات کامپیوتری از کار افتاده بودند.

البته نورالینک به او گفته است که حدود 15 درصد از رشته‌های این ایپملنت در جای خود باقی مانده‌اند. این شرکت با اعمال تغییرات نرم‌افزاری به او کمک کرد تا بسیاری از قابلیت‌های دستگاه را دوباره به دست آورد.

منبع

منتشر شده در رسانیکا، پلتفرم اشتراک‌گذاری محتوا